Over een andere boeg: De Visserij

Restaurant De Visserij Piushaven - over een andere boeg

Fan van De Burgerij? Kom dan zeker eens proeven bij De Visserij.

De energie en passie die wij als broers kwijt kunnen in De Burgerij smaakte naar meer. In de zomer van 2016 openden we een tweede zaak, De Visserij. Bij ons visrestaurant aan de Piushaven in Tilburg geniet je van allerlei soorten vis: van fruits de mer tot fish & chips. De avond start of eindig je met een aperitief of borrel in Het Kleine Café.

Je kunt bij De Visserij terecht voor topkwaliteit vis. Puur, vers en met liefde bereid. Van oesters, kreeft, luxe visplateaus, mosselen, tot een lekker visje uit de pan. Uiteraard hebben we ook aan de vleesliefhebbers en vegetariërs gedacht!

De Visserij

Bij ons is binnen een beetje buiten. Je eet te midden van golfbrekers, schelpenpaden en we hebben zelfs gezorgd voor een passend uitzicht op zee. Op ons terras aan het water kun je bij lekker weer ook op en top genieten. Wil je lekker hangen in onze strandstoelen? Of kies je voor een tafeltje met uitzicht op de haven? In Het Kleine Café bij De Visserij kun je terecht voor een borrel voor of na het diner. In de sfeer van een echt bruin café.

Benieuwd geworden? We verwelkomen je graag in De Visserij! Bekijk alvast de menukaart of reserveer direct een plekje.

Tot bij De Visserij!