De Oesterborrel verhuist naar De Visserij!

Vanaf donderdag 19 juli presenteert De Visserij met trots de Oesterborrel aan de Haven. Al jaren wordt deze bourgondische donderdagmiddagborrel georganiseerd aan de voorzijde van De Burgerij. Nu met het mooie weer de Piushaven bruist, verplaatst de borrel zich tijdelijk naar ons visrestaurant aan de Havendijk 36.

Volgens Jaap, Joris en Sam – de broers die De Burgerij (2011) én De Visserij (2016) begonnen – voelt  het op het terras van de Visserij momenteel als ‘God in zonnig Frankrijk’. Wat wil je anders onder het genot van de beste oesters en een glas bubbels, wijn of iets anders lekkers?

Joris steekt de oesters hoogstpersoonlijk. Het uiteenlopende aanbod is heerlijk met rode wijnazijn en sjalot, Furikake kruiden, citroen en peper, of gewoon naturel zilt. Precies zoals bij De Burgerij!

Naast de wekelijkse Oesterborrel aan de Haven op donderdag, het Hengelmenu op maandag en vaste borrel ‘t Viske op vrijdag, strijken deze zomer wel meer evenementen neer bij en in de buurt van De Visserij. Zo vindt op woensdag 25 juli de Badeendenrace plaats, en kijken we op zondag 29 juli naar het vuurwerk, als de Tilburgse Kermis wordt begraven.

Deel dit op social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin